Søke barnehageplass i en av våre barnehager ?

Ønsker du at ditt barn skal ha en trygg og positiv start er en av våre barnehager noe for dere. I Solhaug og Varden får ditt barn voksne som er omsorgsfulle og nærværende, ser det enkelte barn , gir mye kos og nærhet, et fang å sitte på, som deltar i lek og er opptatt av barns utvikling og mestring. Hos oss får barna også varmlunch fire dager i uken.

Hos oss får du en barnehager som er inndelt i avdelinger og barna er i aldersinndelte grupper to dager pr uke

Vi har småbarnsavdelinger med 9 barn og 3 voksne

Personalet i Solhaug og Varden har lang erfaring og er stolt av jobben sin.

Vi har pedagoger på alle avdelinger i begge barnehagene

Vårt innsatsområde er lek og vennskap.

Barna får varmlunch fire dager i uken , maten blir laget av vår egen "kokk ". Barna er også delaktig i matlaging.

Våre barnehager har samordnet opptak med Skedsmo Kommune. Gå inn på Skedsmo kommunes hjemmesider og finn søknadskjema.

Har du lyst å se hva vi tilbyr deg ? Ta kontakt for å komme på besøk en dag. Ring tlf 982 235 577

Vil du vite mer om oss, visjon og mål finner du dette under Årsplan.

Vi ønsker deg velkommen til oss i Solhaug og Varden