Gjallarhorn Varden

Hei

Hos oss på Gjallarhorn er vi 9 herlige barn i alderen 0-2 år, og tre omsorgsfulle voksne som heter Merete, Trine og Ida. De sørger for ar vi får all den omsorgen og tryggheten vi trenger for at vi skal trives og ha det bra i barnhagen hver dag.
Siden vi er de yngste i barnehagen går mye av dagen med til rutiner som måltider, påkledning, bleieskift og en liten lur når vi blir trøtte. Ellers leker vi masse, for det er jo gjennom lek og aktiviteter vi små lærer. Vi lærer bl.a. å ta hensyn til hverandre, vente på tur og ikke minst det å dele.
Vi er veldig glade i å være ute. Da leker og koser vi oss ute i barnehagen eller vi er på tur i nærområdet.
I barnehagen vår får vi varmlunsj fire dager i uka, og frukt får vi hver dag.
Vi syns alltid det er gøy med nye lekekamerater, så hvis du vil begynne hos oss vil vi ta godt imot deg!

Hilsen små og store på Gjallarhorn.