Midgard

Hei!

Takk for at at du tar deg tid til å lese dette.

På vår avdeling er vi pr. idag 15 barn . Sammen med oss er det fire ansatte som hjelper oss når vi trenger det, og de heter Gro, Vigdis og Tonje og Vegard

På vår avdeling skjer det mye forskjellig, vi har samling hver morgen og da finner vi sammen ut hvilke dag det er og hvilke dato den har. Så går vi gjennom hva som skal skje denne dagen, dette er med på å gi oss en oversikt over det som skal skje.

Vi liker å være ute, så vi går på turer i skogen, der får vi klatre og leke og det liker vi veldig godt.

Ellers når vi er inne har vi maling, tegnesaker, perling, masse lego og pastelina som vi bare kan finne frem hvis vi vil, og så har vi mange forskjellige leker å leke med slik som briotog, duplo, petshop og masse mer.

For barna er det viktig med god tid til lek , vi har voksne som ser oss og gir omsorg og er tilstede for barna.

På Midgard

Hilsen små og store på Midgard