Neptun

Velkommen til Neptun sin side. Her skal jeg fortelle litt om oss. Avdelingen er en av fire i Solhaug barnehage. På Neptun er vi 16 barn og tre voksne. Barna er i alderen halvannet til seks år. De tre voksne på avdelingen heter Monika, Kristine og Mia.

På Neptun finner vi på masse gøy i løpet av en uke. Alt fra hinderløyper til maling. Vi går også turer og lager kunstverk.

Vennene våre leker vi med hver dag, derfor prater vi ofte om hvordan det er å være en god venn.

To dager i uken er vi delt inn i grupper, med barn på vår egen alder, fra alle avdelingene. En av disse dagene er vi ute på tur. Da kan vi gå akkurat så langt vi vil og gjøre akkurat det som passer for oss.

Det blir servert varmlunsj fire ganger i uken, på onsdager er det tur dag da har vi med turmat fra barnehagen.

Dette var kort fortalt, om oss.