Pluto

Hei!

Velkommen hit til oss på Pluto. Skal jeg fortelle deg litt om oss?

Vel, her jobber det fire voksene som heter Kine, Renate, Sandra og Jørn. De er morsomme og omsorgsfulle voksne som er med å leke og er der og passer på oss. De er med å veilede og støtter oss i de utfordringene vi kommer over.

På avdelingen vår er vi 15 supre barn i alderen 2-5 år.

For oss barna er det viktig med masse tid til lek og moro.Vi maler, perler, bygger med lego og tegner de fineste og tøffeste tegninger.

Vi gjør også masse spennende ting sammen med de voksene. Vi er med å ha skuespill og lager masse spennende ting.

Vi koser oss masse sammen og lærer av hverandre, hjelper hverandre og leker mye både ute og inne hver dag.

Ukene våre innholder masse spennende. En vanlig uke for oss ser omtrent sånn her ut:

Mandager har vi temasamling. Her vil vi få masse spennende oppleveser, er med på å undres sammen, lære nye ting og få gjøre ting vi syns er spennende

Tirsdag og onsdag har vi aldersbestemte grupper, der vi får tilrettelagt aktiviteter og tema som passer vår alder og utvkling. Blandt annet turer i skogen og nærmiljøet og samlingsstunder med varierende tema og innhold.

Torsdag jobber vi videre med temaet vårt. Det kan være alt mellom himmel og jord. For eksempel spennende eventyr som vi kan gjøre masse gøy ut av.

Fredag har vi lekegrupper på avdelingen, da kan vi få være med på masse spennde leker eller aktiviteter i rundt på avdelingen

I barnehagen vår har vi også en kjempeflink dame som heter Tove. Hun lager god varmlunsj til oss hele fire dager i uken. Det er masse god mat vi liker kjempe godt.

Håper du vil trives her sammen med oss!

Hilsen store og små på Pluto :)