Pluto

Hei!

Velkommen hit til oss på Pluto. Skal jeg fortelle deg litt om oss?

Vel, her jobber det fire voksene som heter Kine, Renate, Solfrid og Jørn. De er morsomme og omsorgsfulle voksne som er med å leke, de veileder og støtter oss i de utfordringene vi kommer over.

På avdelingen vår er vi i dag 14 barn i alderen 2-6 år

For oss barna er det viktig med masse tid til lek og moro. Så dagen vår består som oftsest av all slags lek og rollespill. Vi maler, perler, bygger med lego og tegner masse tegninger.

Vi gjør også masse spennende ting sammen med de voksene. Vi leser bøker, lager ting. Og vi undrer oss sammen over stort og smått.

Vi koser oss masse sammen og  hjelper hverandre og leker mye både ute og inne hver dag.

Ukene våre innholder masse spennende. En vanlig uke for oss ser omtrent sånn her ut:

Mandager har vi lekegrupper på avdelingen. Da er de voksne med oss og leker, bygger ting og er med oss barna inn i vår magiske verden.

Tirsdag og onsdag har vi aldersbestemte grupper, der vi får tilrettelagt aktiviteter og tema som passer vår alder og utvkling. Blandt annet turer i skogen og nærmiljøet og samlingsstunder med varierende tema og innhold.

Torsdag jobber vi med tema. Her får vi oppleve å se mange nye og kjente ting sammen med de voksne på avdelingen. Det kan handle om eventyr, årstider eller andre ting som vi barna syns er gøy.

Fredag har vi også tema, men da er det også ha-med-dag på avdelingen. Da har vi med oss en leke hjemmenifra som vi viser frem og kan leke med i barnehagen.

I barnehagen vår har vi også en kjempeflink dame som heter Tove. Hun lager god varmlunsj til oss hele fire dager i uken. Det er masse god mat vi liker kjempe godt.

Håper du vil trives her sammen med oss!

Hilsen store og små på Pluto :)