Lunch Meny , Solhaug og Varden

I Solhaug og Varden har vi kjøkkenassistent som lager varm lunch til barna 4 dager pr. uke. Vi legger vekt på å lage sunn og god mat til barna. I tilegg til et varmt lunch måltid får barna et fruktmåltid hver dag og melk til sin medbrakte frokost

Lunch meny Solhaug og Varden høsten 2016

 

MENY        uke 35-39-43-47-51

MANDAG        Ris m/ kylling, grønnsaker og sur søt saus

TIRSDAG        Grove rundstykker m/ div pålegg,egg, agurk ,paprika og tomat

ONSDAG         Brødmat ( tur dag)

TORSDAG        Kyllingboller m/spinat pasta og brokkoliblanding

FREDAG         Havregrøt m/ frukt og rosiner

                       

                        Uke 36-40-44-48-52

MANDAG       Pizza m/ grov bunn

TISDAG           Brennende kjærlighet m/salat

ONSDAG        Brødmat ( turdag)

TORSDAG       Fiskekaker m/ pasta, saus og grønnsaker

FREDAG          Kylling m/ ris og grønnsaker

 

 

                        Uke37-41-45-49

MANDAG         Laksetaco m/ div grønnsaker

TIRSDAG         Grove rundstykker m/div pålegg, egg, agurk ,paprika og tomat

ONSDAG         Brødmat ( turdag)

TORSDAG        Havregrøt m/ frukt og rosiner

FREDAG           Fiskepinner m/ ris og revet gulerot

                       

                          Uke 34-38-42-46

 

MANDAG        Tomatsuppe m/ grovt brød og egg

TIRSDAG         Kylling,  pasta, pesto ,foccacia m/ salat

ONSDAG          Brødmat (turdag)

TORSDAG         Grønnsaksuppe /    Sjørøverpasta m/ Salat

FREDAG            Hjemmelaget Fiskegrateng m/revede gulerøtter og potet        

 

 Tove og små kokkene