Romerike Barnehage SA, Varden og Solhaug barnehage: En trygg og positiv start.

Vi søker avdelingsleder Varden barnehage og barnehagelærer Solhaug barnehage fra 1.1.2020

Varden og Solhaug barnehage ligger sentralt på Vardeåsen og Brånåsen. Vi har gode turområder i nærmiljøet og et spennende team av kompetente ansatte som engasjerer seg i barns og personalet utvikling. Som barnehagelærer ser vi etter deg som er en kompetent og raus leder som jobber godt i team, du samarbeider godt med foreldre og ansatte, og er god på å se barnehagen og barna som er her.

Vi ser etter deg som:

• Som har bachelor som barnehagelærer
  • Er fleksibel og er god på å se løsninger
  • Du har en god pedagogisk innsikt og ett brennende engasjement for utvikling og barnehage faget

Vi kan tilby deg:

• Engasjerte foreldre og ansatte
  • En barnehage med fokus på utvikling for barn og voksne
  • Du har en mulighet til å påvirke din hverdag og barnehagens utvikling
  • Årlig “kick-off”
  • Gode bonusordninger
  • Vi har fagledere med fokus på personalets faglige utvikling.

Noe av det vi forventer:

• Du kan lede i team
  • Du kan skrive planer med progresjon, pedagogisk dokumentasjon som viser refleksjon og faglig innsikt
  • Du har eierskap til jobben.

Er du den vi søker?

Send oss en søknad og CV til: daglig_leder@romerikebarnehage.no

Søknadsfrist: 01.11.2019

Har du spørsmål vedrørende stillingen, kontakt daglig leder: Ann – Sissel Krakeli, mob: 982 35 577